• Type hier je vraag:

Edison Connect App

Wat is het bereik van de Connected lampen?
Het maximale bereik ligt tussen de 30 en 50 meter afhankelijk van het type telefoon dat je gebruikt.

Kan ik mijn lamp met meerdere telefoons/ tablets bedienen?
Nee, je kunt je lamp(en) maar met 1 telefoon/ tablet tegelijk bedienen.

Hoe koppel ik mijn telefoon aan de lamp?
Trek voor ongeveer 6 seconden aan het label totdat de lamp van kleur begint te veranderen, nu is hij koppelbaar.

Mijn lamp staat per ongeluk in koppel modus, hoe krijg ik hem hieruit?
Als hij na een halve minuut niet uit de koppelmodus springt kunt u de stekker even verwijderen uit het stopcontact en hem opnieuw inpluggen.

Hoeveel lampen kan ik koppelen aan mijn app?
Je kunt een onbeperkt aantal Edison lampen koppelen en bedienen. Het maximaal aantal lampen in 1 'groep' is 6 stuks.

Wat zijn de lichtkleuren?
2700k warm wit tot 5000k koel wit

Mijn lamp is niet te bedienen, de knoppen van de lampen tonen grijs in mijn app.
Dit is het teken dat u buiten bereik van de lamp bent. Zodra u binnen bereik bent kunt u de lamp weer bedienen.

Ik ben buiten bereik geweest en terug en de lamp is nog steeds niet te bedienen.
Het kan zijn dat het gebruiksrecht over is gesprongen naar de eerst volgende telefoon die verbonden is met de lampen. Er is altijd 1 hoofdgebruiker, degene die als eerste koppelt en binnen bereik van de lamp is. Als deze gebruiker buiten bereik gaat of bluetooth uitschakelt dan krijgt de eerstvolgende gebruiker recht op het bedienen van de lampen.