• Type hier je vraag:

Hoe kun je bestellen bij Fatboy.com

Stap 1: Plaats het gewenste artikel in het winkelmandje

• Ga naar het artikel dat je wilt bestellen en kies de juiste kleur. Klik dan op de groene button 'in winkelmandje.'
  • Je hebt nu twee keuzes, verder winkelen of je bestelling afronden.
  • Wanneer je klaar bent met shoppen klik je rechtsboven op het winkelmandje. Hier kun je de inhoud van je winkelmandje nog controleren en indien gewenst aanpassen.
  • Als je alles gecontroleerd hebt, klik je op de knop > afronden.

Stap 2: Persoonlijke gegevens opgeven

• Om je bestelling te kunnen plaatsen, vul je hier de gevraagde persoonlijke gegevens in, waaronder je naam, adres en e-mailadres.
  • Je vult je factuuradres in.
  • Je kunt ervoor kiezen een ander afleveradres op te geven.

Stap 3: Controle en verzending

• Controleer het overzicht van je bestelling. Is alles correct? Ga dan door met het bestelproces. Wil je een aanpassing maken? Dat kan. Pas het onderdeel aan en ga verder met het bestelproces.

Stap 4: Betaalwijze

• Vervolgens kies je een betaalwijze. Je kunt hier kiezen uit: iDEAL, Credit Card, Paypal, Klarna of bankoverschrijving. De laatste betaalwijze is alleen mogelijk bij het bestellen van onderdelen.
  • Heb je een kortingscode? Klik op de v (drop-downbalk) en vul deze dan in

Het voordeel van betalen met Credit Card, iDEAL, Paypal of Klarna is, dat we alle voorradige artikelen direct aan je kunnen leveren.

Stap 5: Betaling uitvoeren

• Is je bestelling zo compleet en correct, dan kun je de betaling uit gaan voeren.
  • Voordat je betaalt, geef je aan dat je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden.
  • Daarna klik je op de blauwe knop > betalen.
  • Je bestelling wordt nu geplaatst en hiermee maak je de bestelling definitief.  Je gaat de betalingsverplichting aan met Fatboy.