• Type hier je vraag:

Hoe kun je bestellen bij Fatboy.com

Stap 1: Plaats het gewenste artikel in de winkelmand

• Ga naar het artikel dat je wilt bestellen en kies de juiste kleur. Klik koop nu onderaan het product, wanneer je op je product hebt geklikt.
  • Je hebt nu twee keuzes, verder te gaan winkelen of je bestelling afronden.
  • Wanneer je klaar bent met shoppen klik je rechts boven op de winkeltas. Hier kun je ook de inhoud van je winkeltas nog controleren en indien gewenst nog aanpassen.
  • Daarna, indien je alles gecontroleerd hebt, klik je op de blauwe knop > afronden.

Stap 2: Persoonlijke gegevens opgeven

• Om je bestelling uit te kunnen voeren, vul je hier de gevraagde persoonlijke gegevens in, waaronder je naam, adres en e-mailadres.
  • Je vult je factuuradres in.
  • Je kunt ervoor kiezen een ander afleveradres op te geven.
  • Ook kun je kiezen je spullen bij een ophaalpunt te laten leveren, je pakket kun je dan bij een Fatboy dealer bij jou in de buurt ophalen.

Stap 3: Betaalwijze

• Vervolgens kies je een betaalwijze. Je kunt hier kiezen uit: iDEAL, Credit Card, Paypal of bankoverschrijving. De laatste betaalwijze is alleen mogelijk bij het bestellen van onderdelen.

Het voordeel van betalen met Credit Card, iDEAL, Paypal of Klarna is, dat we alle voorradige artikelen direct aan je kunnen leveren.

Indien vanuit onze service afdeling een vooruitbetalingsfactuur wordt aangeboden, zijn de artikelen niet direct gereserveerd.

Na het uitvoeren van de betaling is de koopovereenkomst tussen jou en Fatboy tot stand gekomen en vanaf dat moment zijn de artikelen gereserveerd. Je ontvangt na je betaling een bestelbevestiging per e-mail.

Stap 4: Controle en bevestiging

• Controleer het overzicht van je bestelling. Is alles correct? Ga dan door met het bestelproces. Wil je een aanpassing maken? Dat kan. Pas het onderdeel aan en ga weer verder met het bestelproces.

Stap 5: Betaling uitvoeren

• Is je bestelling zo compleet en correct, kan je de betaling uit gaan voeren.
  • Voordat je betaalt, geef je aan dat je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden.
  • Daarna klik je op de blauwe knop > betalen.
  • Je bestelling wordt nu geplaatst en hiermee maak je de bestelling definitief.  Je gaat de betalingsverplichting aan met Fatboy.