• Type hier je vraag:

Help, mijn Transloetje doet het niet

Zijn de pins onder op je transloetje kwijt of kapot? Dan zoek je de Fatboy Transloetje pins repair kit (3 pcs). Zie de video onderstaand hoe je de pins vervangt:

Gaat je Transloetje niet meer uit? Geef hem dan een soft reset. Dit doe je door hem leeg te laten branden en daarna weer opnieuw 3 uren op te laden.

Stap 1. Is je 2-jarige garantie verlopen?

Ja -> ga naar stap 2.

Nee -> neem, contact op met het punt van verkoop.

Stap 2. Knippert het rode lampje bij het opladen?

Ja -> Ga naar stap 3.

Nee -> probeer eens een andere oplader dit kan aan kabel en/of stekker liggen (zie foto specificaties juiste stekker 5 W / 1Amp bij kabel C-type of micro USB).

Stap 3.
Knippert het rode indicatie lampje en gaat hij wel aan wanneer hij aangesloten is aan de oplaadkabel of brand je Transloetje maar kort nadat de oplader losgekoppeld wordt? Vermoedelijk is de batterij kapot en dient vervangen te worden (repair kit batterij).
Zie onderstaande video hoe je de batterij vervangt:

Stap 4. Gaat het rode indicatie lampje niet branden wanneer je jouw Transloetje aan de oplaadkabel aansluit is de waarschijnlijk de PCB kapot. Deze kun je vervangen met de repair kit PCB. Zie hier hoe je dit eenvoudig kunt vervangen:

LET OP!!! Alleen geschikt voor Transloetje met USB-C aansluiting.