Mijn Spheremaker werkt niet, en nu?

We vinden het vervelend om te horen dat jouw Spheremaker niet werkt en je niet meer optimaal kunt genieten van het item. Om jouw probleem te kunnen oplossen, willen we je vragen om onderstaande punten te checken:

• Controleer of de Spheremaker stroom heeft.
  • Controleer of de afstandsbediening naar behoren werkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij om eerst de batterij van de afstandsbediening te verwisselen (CR2032).
  • Probeer om je afstandsbediening opnieuw te pairen (koppelen) met de lamp.

Om de afstandsbediening van de Spheremaker te pairen, volg de onderstaande stappen:

• Zorg ervoor dat de lamp is uitgeschakeld van de stroomtoevoer.
  • Druk op de "+" knop van de afstandsbediening.
  • Terwijl je de knop "+" ingedrukt houdt, schakel je de stroom weer in.
  • Houd de "+" toets van de afstandsbediening gedurende 10 seconden ingedrukt.
  • De lamp springt als het goed is vanzelf aan.

Heeft de bovenstaande instructie niet geholpen? Dan kijken we graag met je verder.

Valt je Spheremaker nog binnen de garantie en heb je de Spheremaker gekocht via de Fatboy webshop, dan helpen we je graag verder via onze klantenservice.

Heb je de Spheremaker gekocht via een Fatboy dealer, neem dan contact op met deze Fatboy dealer. Zij zullen je graag verder helpen.

New LED lampje
Indien het LED lampje van de Spheremaker defect is, kun je deze bestellen op onze webshop onder het kopje Service items. Let op, je kunt het lampje maar op 1 manier in de lamp zetten, zie de instructie op de fitting van het lampje.