• Type hier je vraag:

De afstandsbediening van de Spheremaker werkt niet, en nu?

Als de afstandsbediening van de lamp niet werkt, kan het zijn dat de batterij (CR2032) misschien vervangen moet worden. Deze batterij kun je zelf vervangen door eenvoudig het kastje open te draaien met een schroevendraaier en de batterij te vervangen.

Controleer of de schakelaar in de afstandsbediening goed staat ingesteld (klik hier).

Indien de lamp nieuw is, kan het zijn dat de afstandsbediening niet gekoppeld (gepaired) is met de transformator van de lamp zelf. Om de afstandsbediening van de Spheremaker te pairen, volg de onderstaande stappen:

1. Zorg ervoor dat de lamp is uitgeschakeld van de stroomtoevoer.
  2. Druk op de "+" knop van de afstandsbediening.
  3. Terwijl je de knop "+" ingedrukt houdt, schakel je de stroom weer in.
  4. Houd de "+" toets van de afstandsbediening gedurende 10 seconden ingedrukt.
  5. De lamp springt als het goed is vanzelf aan.

Heb je een nieuwe afstandsbediening voor jouw bestaande lamp? Dan kan het zijn dat je de oude afstandsbediening eerst moet ontkoppelen. Volg hiervoor onderstaande stappen met de nieuwe afstandsbediening.

• Zorg ervoor dat de lamp los is gekoppeld van de stroomtoevoer.
  • Druk op de "-" knop van de afstandsbediening.
  • Terwijl je de knop "-" ingedrukt houdt, schakel je de stroom weer in.
  • Houd de "-" toets van de afstandsbediening gedurende 15 seconden ingedrukt.
  • Koppel de nieuwe afstandsbediening door stap 1 t/m 5 hierboven te doorlopen.

Heeft de bovenstaande instructie niet geholpen? Dan kijken we graag met je verder.

Heb je de Spheremaker gekocht via een Fatboy dealer, neem dan contact op met deze Fatboy dealer. Zij zullen je graag verder helpen.

Valt je Spheremaker nog binnen de garantie en heb je de Spheremaker gekocht via de Fatboy webshop, dan helpen we je graag verder via onze klantenservice.