• Type hier je vraag:

De afstandsbediening van mijn Spheremaker doet het niet, wat nu?

• Misschien doet de batterij het niet. Vervang deze eerst even met een CR2032-batterij. Je schroeft de batterij makkelijk zelf open.
  • Check daarna of de schakelaar in de afstandsbediening goed staat afgesteld. Hier zie je hoe je dat doet.
  • Als je Spheremaker nieuw is, is de afstandsbediening misschien nog niet gekoppeld. Dat doe je zo: zorg ervoor dat de lamp uitstaat. Druk op + op je afstandsbediening en houd de knop zo’n tien seconden ingedrukt. Als het goed is, springt de lamp nu vanzelf aan.
  • Als je een nieuwe afstandsbediening hebt, moet je de oude misschien nog ontkoppelen. Dat doe je zo:
    • Zorg ervoor dat de lamp uitstaat.
    • Druk op – op je afstandsbediening en houd deze knop ingedrukt terwijl je de lamp weer aanzet. Houd – in totaal zo’n vijftien seconden ingedrukt.
    • Koppel je nieuwe afstandsbediening zoals we hierboven uitgelegd hebben.

Werkt dit niet en heb je jouw Spheremaker gekocht via onze webshop? Neem dan contact met ons op. Heb je jouw Spheremaker gekocht via een andere winkel of webshop? Neem dan contact op met hun klantenservice. Zij helpen je het snelst en beste verder.