• Type hier je vraag:

Hoe vervang ik het Netorious net?

Het net van de Netorious moet worden vervangen volgens de instructies in de handleiding. Volg ze zorgvuldig om het leven gemakkelijk te maken.

Maak eerst de grendels los en verwijder de knoppen. Open het frame en verwijder het oude net uit de twee openingen tussen de frames.

Plaats het nieuwe net voorzichtig met twee personen vanaf de bovenkant van het frame, in de richting van de wijzers van de klok. Eén persoon geleidt het net in de gleuf van het frame, de tweede persoon trekt het net voorzichtig in het frame. Alleen de bovenkant van het frame moet worden geopend, de onderkant moet worden gesloten.

Hoe vervang ik het net, video:

Hoe pas ik de connector aan, video: