• Type hier je vraag:

Hoe kan ik zien of de Hotspot Blanket volledig is opgeladen?

Bij de Hotspot Blanket 2.0 (met aan- en uitknop achterop het Fatboy label):

Zorg dat de Hotspot aan staat door de aan/uit knop op de achterkant van het Fatboy label in te drukken. Alle lampjes gaan nu knipperen. Druk een keer kort op de knop aan de voorkant. Je schakelt hiermee de Hotspot in. Wanneer je nu minimaal 2 seconden lang op dezelfde knop aan de voorkant van het Fatboy label drukt, zie je 1, 2, 3 of 4 lampjes.

• 1 lampje  =  25%
  • 2 lampjes =  50%
  • 3 lampjes =  75%
  • 4 lampjes = 100%

Bij de Hotspot Blanket 1.0 (zonder aan- en uitknop achterop het Fatboy label):

Wanneer alle 4 de rode led lampjes in het Fatboy label (direct boven 'boy') continu branden.

Als bijvoorbeeld het laatste lampje nog aan het knipperen is, is de accu nog aan het opladen.