• Type hier je vraag:

Hoe bedien ik mijn Edison the Grand via de Fatboy Light Control App?

Hieronder lees je hoe je jouw lamp(en) kunt bedienen met de Fatboy Light Control App.

Klik op de naam van de verbonden lamp om naar het bedieningspaneel te gaan.

• Als je de naam van de lamp wilt veranderen, klik dan op rechts bovenin op .
  • Met de cirkel kun je kleur van de lamp instellen van warm white naar cool white.
  • Met de balk kun je de lichtintensiteit instellen.
  • Met de power button  kun je de lamp in- en uitschakelen.
  • Met de timer button kun je de timer functie van jouw lamp instellen.
  • Zodra je de timer hebt ingesteld klik je rechts bovenin op . Je instellingen worden nu opgeslagen.
  • Je kunt de ingestelde timer verwijderen door op 'delete' te drukken.

GROEPEN:

Het is mogelijk meerdere Edison lampen te bedienen in één groep. Hieronder lees je hoe!

Zodra je alle lampen hebt verbonden met de app kun je eenvoudig een groep aanmaken en de verbonden lampen toevoegen.

• Ga naar 'Groups' en druk rechts bovenin op
  • Bevestig de groepsnaam en druk vervolgens op Devices om de verbonden lampen toe te voegen. Druk rechts bovenin op  om de groepsinstellingen op te slaan.
  • Ga terug naar de homepage en ga naar 'Groups'. Druk op de groepsnaam om het bedieningspaneel te openen. Je kunt nu alle lampen in de groep tegelijk bedienen.

Helpen bovenstaande instructies niet? Klik hier voor meer informatie of neem contact op met de klantenservice.