Hoe installeer ik de Connect app en koppel ik mijn Edison the Grand?

Hieronder lees je hoe je de Connect app kunt installeren en de lamp kunt koppelen.

• Ga naar je app-store en zoek naar 'Fatboy light control'. Download de app.
  • Je hebt een bluetooth verbinding nodig om later je lamp te koppelen.

Er zijn nu nog geen lampen met je telefoon verbonden. We gaan daarom eerst je lamp registreren. Zorg dat de bluetooth van je telefoon is ingeschakeld, ga in de Connect app naar Devices en druk rechts bovenin op .

REGISTREREN:

• EDISON THE GIANT: Trek het label van de Edison the Giant naar beneden en houd deze circa 6 seconden vast tot de lamp begint te knipperen en van kleur verandert. Laat het label daarna los.
  • EDISON THE MEDIUM: Druk de zwarte knop onderop de lamp in en houd deze circa 6 seconden vast tot de lamp begint te knipperen en van kleur verandert. Laat de knop daarna los.
  • EDISON THE GRAND: Druk de zwarte knop op de transformator in en houd deze circa 6 seconden vast tot de lamp begint te knipperen en van kleur verandert. Laat de knop daarna los.
  • De lamp zal nu verschijnen in je Device-overzicht, klik op om te verbinden.
  • De rode button zal groen worden . Links bovenin kun je op het pijltje drukken om terug naar de homepage te gaan. Hier zie je bij Devices dat de lamp is verbonden.
  • Druk op de naam van de verbonden lamp om de lamp te kunnen bedienen.

Als de app “Please register first” aangeeft dan is de lamp niet gekoppeld en staat deze niet open om verbinding te maken. Zorg dan dat je bovenstaande stappen herhaalt.

Heb je meerdere Edison lampen in de ruimte staan kan het zijn dat je de verkeerde lamp probeert te koppelen. De lampen komen niet per se in volgorde van nabijheid in de lijst te staan.

Is het niet gelukt jouw Edison met je app te verbinden? Klik hier voor meer informatie of neem contact op met de klantenservice.