• Type hier je vraag:

Hoe bedien ik Edison the Medium via de Fatboy Light Control app?

• Om de lamp te bedienen, druk je op de naam van de lamp. Wil je de naam veranderen? Druk dan op .
  • Met de cirkel verander je de kleur van warm naar koel.
  • Met  zet je de lamp aan en uit.
  • Met stel je de timerfunctie in. Als je deze hebt ingesteld, klik je op om de instellingen op te slaan. Met ’delete’ verwijder je de ingestelde timer weer.

Met een groep bedien je meerdere Edisons tegelijkertijd.

• Zorg ervoor dat alle lampen verbonden zijn.
  • Ga naar ‘groups’ en druk op . Kies en bevestig de groepsnaam.
  • Druk op ‘devices’ om verbonden lampen toe te voegen. Druk op om de groepsinstellingen op te slaan.
  • Ga naar de homepagina van je app, kies voor ‘groups’ en druk op de groepsnaam. Je kunt nu alle lampen in de groep bedienen.

Lukt het niet? Hopelijk helpt deze informatie je verder. Als je er niet uitkomt, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.