• Type hier je vraag:

Help, mijn Hotspot Pillow doet het niet

Vervelend dat je Hotspot blanket niet goed lijkt te werken. We hebben een aantal tips voor je:

1. De nieuwe Hotspot heeft een aan/uit-knop aan de achterzijde van het rode Fatboy label. Hiermee zet je de hotspot aan, de lampjes beginnen te knipperen. Wanneer de LED lampjes uitgeknipperd zijn, kun je een warmtestand selecteren door op de O te drukken.

2. De bovenste rij met 3 rode LED lampjes geven de warmtestand aan (LOW = 1 rood lampje, MEDIUM = 2 rode lampjes en HOT = 3 rode lampjes) Deze laatste stand is een "turbostand" om het kussen snel op te warmen. Voor de veiligheid werkt deze stand slechts enige tijd. Als de gewenste temperatuur bereikt is, schakel dan over naar stand 1 of 2.
  3. Is je Hotspot goed opgeladen?
    Controleer de verbinding tussen het rode bedieningspaneel en de batterij.
    Dit is een twist-lock verbinding, dus do the twist ;-).

Controleer of het bedieningspaneel werkt (knipperen de rode LED lampjes als je op de aan/uit knop drukt?) Probeer anders de batterij op te laden.
    Als de LED's op het bedieningspaneel niet aangeven dat de Hotspot oplaadt, verwijder dan stof/ metaaldeeltjes van de oplaadkabel (magnetische pogo-pin) en het aansluitpunt.

4. Als de 2 buitenste lampjes (lampje 1 en 4) van de batterij indicator om en om knipperen vraagt de Hotspot of je hem weer op zou willen laden, zodat hij je daarna weer kan verwarmen.

5. De onderste rij met 4 lampjes geeft de lading van de batterij aan. Bij 4 rode lampjes is deze helemaal opgeladen.

6. Mochten de 4 batterij lampjes snel van links naar rechts knipperen, dan is de Hotspot aan het afkoelen. De thermostaat heeft de Hotspot uitgeschakeld om oververhitting te voorkomen. Dit zal normaal alleen in verwarmingsstand 3 (Turbostand) gebeuren.
    De Hotspot zal enkele minuten moeten afkoelen, daarna kun je de Hotspot weer opnieuw aanzetten en deze blijven gebruiken in de medium stand (stand 2) voor de meest comfortabele gebruikservaring, Of stand 1 als je er extra lang van wil genieten.

Heb je alle bovenstaande stappen doorlopen en wil je Hotspot je nog steeds niet verwarmen, kan er een probleem zijn met de elektronica. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice: serviceteam@fatboy.com