De led is stuk van de Trans-parent, hoe kan ik deze vervangen?

De lamp is vervangbaar met een 4 t/m 8 watt led fillament lamp. Wil je er zeker van zijn dat hij werkt, bestel hem dan hier.

Wanneer u eenmaal de lamp heeft, haal de stekker uit het stopcontact. Vervolgens is de kap vrij makkelijk te verwijderen door hem er voorzichtig af te klikken. (zie manual) Dan kan het oude lampje worden losgedraaid en worden vervangen door een nieuwe.