De afstandsbediening van de Spheremaker werkt niet, wat te doen?

Als de afstandsbediening van de lamp niet werkt, kan het zijn dat de batterij (CR2032) misschien vervangen moet worden. Deze batterij kun je zelf vervangen door eenvoudig het kastje open te draaien met een schroevendraaier en de batterij te vervangen.

Indien de lamp nieuw is, kan het zijn dat de afstandbediening niet gekoppeld (gepaired) is met de transformator van de lamp zelf. Om de afstandsbediening van de Spheremaker te pairen, volg de onderstaande stappen:

• Zorg ervoor dat de lamp niet is uitgeschakeld van de stroomtoevoer.
  • Druk op de "+" knop van de afstandsbediening.
  • Terwijl u de knop "+" ingedrukt houdt, schakelt u de stroom weer aan.
  • Houd de "+" toets van de afstandsbediening gedurende 10 seconden ingedrukt.
  • De lamp springt als het goed is vanzelf aan.

Heeft de bovenstaande instructie niet geholpen? Dan kijken we graag met je verder.

Valt je Spheremaker nog binnen de garantie, en heb je de Spheremaker gekocht via de Fatboy webshop, dan helpen we je graag verder via onze klantenservice.

Heb je de Spheremaker gekocht via een Fatboy dealer, neem dan contact op met deze Fatboy dealer. Zij zullen je graag verder helpen.