Het klepje van het oplaadpunt van mijn Bolleke is kapot, en nu?

We vinden het vervelend om te horen dat het klepje is afgebroken. De functie van dit klepje is dat het Bolleke waterdicht blijft en door het gebruik van dit klepje blijft de lamp ook waterdicht. Het maakt geen verschil of het klepje vast zit aan het Bolleke of dat het klepje is afgebroken. Wanneer je het klepje dicht klikt, behoudt het zijn functie om de lamp waterdicht te houden.