• Type hier je vraag:

Help, mijn Edison the Petit doet het niet

Stap 1. Is je 2-jarige garantie verlopen?

• Ja;       Ga naar stap 2.
  • Nee;   Neem contact op met het punt van verkoop.

Stap 2. Knippert het rode lampje bij het opladen?

• Ja;      Ga naar stap 3.
  • Nee;  Probeer eens een andere oplader (zie foto specificaties juiste stekker 5 V / 1Amp bij kabel C-type of micro USB).

Stap 3. Haal de kap van de lamp. Dit doe je door de kap van de Edison the Petit onder je arm te nemen en aan de voet van de lamp te trekken. Klik hier om te zien hoe je de kap gemakkelijk van de lamp haalt.

Controleer of het witte T-stukje juist gepositioneerd zit ten opzichte van het transparant plateautje wat aan de dikke LED staaf zit. Hoor je een “klik” als je op het witte T-stukje (met daaronder dunne staafje) drukt?

• Ja;       Ga naar stap 4
  • Nee;   Positioneer het witte T-stukje weer juist boven het transparante plateautje aan het dikke cilinder staaf. Is het witte T-stuk kapot? Er is een nieuw T-stuk nodig (repair kit Switch: Fatboy Repair kit - Edison the Petit Repair kit Switch)

Stap 4. Staat de dikke cilinder staaf nog stevig in de behuizing en is het transparante plateautje waar het witte T-stukje op rust nog intact en niet afgebroken?

Juiste versie:

Defecte versie:

Stap 5. Gaat de Edison the Petit alleen maar aan wanneer hij aan de oplader aangesloten is? Of knippert de lamp kort wanneer aangesloten aan de oplader? Of valt de lamp na volledig opladen sneller uit dan u gewend bent (een nieuwe Edison the Petit hoort bij 100% geladen en op 100% lichtsterkte circa 6 uur te kunnen branden)

• Nee; Ga naar stap 6

Stap 6.  Gaat de Edison the Petit niet aan wanneer de oplaadkabel aangesloten is? Ziet de USB-poort er beschadigd uit (hij wiebelt, is ‘lam’)?

• Nee; Neem contact op met onze klantenservice. Het kan namelijk zo zijn dat je vochtschade of een ander technisch probleem hebt. Wij weten niet of dit op te lossen valt maar we denken graag met je mee.