• Type hier je vraag:

Help, mijn Jolly Trolley lamp doet het niet

Zorg ervoor dat de batterij volledig is opgeladen (de batterij moet bij het eerste gebruik minstens 8 uur worden opgeladen, na deze eerste lading kan de batterij in 3 uur volledig worden opgeladen).
Zorg ervoor dat de batterij goed is aangesloten. Het compartiment voor de batterij bevindt zich in de kolom van de lamp. Deze wordt beschermd door een metalen deksel. Het metalen deksel is verbonden door magneten; trek aan het metalen deksel om deze te verwijderen. In de behuizing bevindt zich een kabel met een siliconen stekker. De batterij & TYPE C-USB plug moeten volledig aangesloten zijn, de siliconen plug moet de batterij overlappen om een waterdichte afsluiting te garanderen.