• Type hier je vraag:

Eén van mijn Oloha lampen laadt niet op

Als de lamp niet werkt, kun je de onderstaande suggesties controleren:

Controleer de verbinding met de adapter. De oplader werkt,. als hij is aangesloten op de Oloha lamp en een rode LED aangeeft dat de verbinding goed is. Het LED-lampje lampje knippert tijdens het opladen en stopt met knipperen zodra de batterij volledig is opgeladen.

Controleer de oplaadaansluitingen op de lamp en op de kabel. Kleine deeltjes kunnen het contactoppervlak van de twee magneten verstoren, waardoor een slechte verbinding ontstaat. Er is sprake van een goede verbinding als het rode LED-lampje begint te knipperen.

Als de lamp alleen werkt als de oplader is aangesloten, kan dit erop wijzen dat de batterijen defect zijn. Gebruik de lamp niet als de USB-kabel beschadigd is. Als de lamp niet meer werkt, is deze mogelijk ongeschikt voor gebruik. Neem in dit geval contact op met uw Fatboy dealer of ons product service team. Probeer de lamp nooit zelf te repareren zonder de juiste instructies te volgen