Beställa från Fatboy.com

Steg 1: Placera den önskade artikeln i varukorgen

• Gå till artikeln du vill beställa och välj rätt färg. Klicka på ”Köp nu” under produkten när du har klickat på din produkt.
  • Du får nu två alternativ: fortsätt handla eller gå till kassan.
  • När du har handlat klart klickar du längst upp till höger i varukorgen. Här kan du även kontrollera innehållet i din varukorg och ändra det om du vill.
  • Och efter att du har kontrollerat allt klickar du på den blå knappen> slutför.

Steg 2: Ange dina personuppgifter

• För att slutföra din beställning, ange de efterfrågade personuppgifterna, inklusive ditt namn, din adress och e-postadress.
  • Fyll i din faktureringsadress.
  • Du kan välja att ange en annan leveransadress.
  • Du kan även välja att få dina artiklar skickade till en upphämtningsplats. Du kan hämta ditt paket från en Fatboy-återförsäljare nära dig.

Steg 3: Betalningsmetod

• Välj sedan en betalningsmetod. Du kan välja mellan: iDEAL, kreditkort, Paypal, Klarna (efterskottsbetalning) eller banköverföring. Den sista betalningsmetoden är endast tillgänglig vid beställning av delar.

Obs: Fördelen med att betala med Klarna och att betala i förväg med kreditkort, iDEAL eller Paypal är att vi kan leverera alla lagerartiklar direkt till dig.
Om du väljer banköverföring när du beställer dina artiklar reserveras de inte åt dig. Du kommer att få ett e-postmeddelande från vår kundtjänst, som inkluderar betalningsinstruktioner om hur man överför köpesumman.

Steg 4: Granska och bekräfta

• Kontrollera din beställningssammanställning. Är allt korrekt? Fortsätt sedan med beställningsprocessen. Du kan fortfarande göra ändringar om du behöver göra det.

Steg 5: Betalning

• Om din beställning är komplett och korrekt kan du betala den.
  • Innan du betalar måste du bekräfta att du går med på våra allmänna villkor.
  • Klicka sedan på den blå knappen> betala.
  • Din beställning kommer nu att göras. Du kommer att ingå ett åtagande med Fatboy.