Bestille fra Fatboy.com

Steg 1: Legg den ønskede varen i handlekurven

• Gå til varen du ønsker å bestille og velg riktig farge. Trykk ”Kjøp nå” på bunnen av produktet når du trykker på produktet ditt.
  • Du har nå to valg, fortsette å handle eller gå til kassen.
  • Når du er ferdig med å handle, trykk helt oppe til høyre for handlekurven. Her kan du også sjekke innholdet av handlekurven og om ønskelig endre på den.
  • Etter det, om du har sjekket alt, trykk på den blå knappen> fullfør.

Steg 2: Fyll inn din personlige informasjon

• For å fullføre bestillingen, skriv inn den etterspurte informasjonen, inkludert navnet ditt, adressen og e-postadressen din.
  • Fyll inn fakturaadressen din.
  • Du kan velge å skrive inn en annen leveringsadresse.
  • Du kan også velge å få varene dine levert på et hentested. Du kan hente pakken din fra en Fatboy-forhandler i nærheten av deg.

Steg 3: Betalingsmetode

• Velg så en betalingsmetode. Du kan velge mellom: iDEAL, Credit Card, Paypal, Klarna (postpay) eller bankoverføring. Den siste betalingsmetoden er kun mulig når du bestiller deler.

Obs! Fordelen med å betale med Klarna og forhåndsbetalt med kredittkort, iDEAL eller Paypal er at vi kan levere alle lagervarene direkte til deg.
Når du velger bankoverføring, i tilfelle av bestilling av varer, er ikke varene reservert til deg. Du vil motta en e-post fra service-avdelingen, som inkluderer betalingsinstruksjoner for hvordan du kan overføre beløpet.

Steg 4: Sjekk og bekreft

• Sjekk oppsummeringen av bestillingen din. Stemmer alt? Fortsett så med bestillingsprosessen. Du kan fremdeles gjøre endringer dersom det er nødvendig.

Steg 5: Betaling

• Er bestillingen din fullført og riktig kan du utføre betalingen.
  • Før du betaler må du bekrefte at du retter deg etter våre vilkår og betingelser.
  • Trykk så på den blå knappen> betal.
  • Bestillingen din vil nå bli plassert og du vil med endelig virkning foreta bestillingen. Du inngår nå et forpliktende forhold med Fatboy.