Ønsker du å levere tilbake eller bytte produktet? Eller har du fått et skadet produkt?

Er du ikke fornøyd med produktet du kjøpte allikevel, eller er det skadet? Det er leit å høre og vi vil selvfølgelig ordne dette for deg.

Her er en liste over våre løfter

• Enhver begrunnelse er akseptabel, inkludert ”Jeg har ombestemt meg”.
  • Du kan levere tilbake bestillingen din helt gratis med en bestilingen på over EUR 50. Under dette beløpet koster det EUR 4,95.
  • En 14 dagers angrefrist der du kan levere tilbake bestillingen din.
  • Bytt ut med et annet produkt innen 14 dager.
  • I tilfeller av en endring kan du vise til dette direkte i tilbakeleveringsskjemaet.
  • Ønsker du en refusjon? Vi vil refundere hele beløpet til bankkontoen din innen 14 dager fra du har meldt deg på for produktet.
  • Ble produktet ditt skadet ved mottak? Vi vil fikse dette for deg.

Levere tilbake et produkt

1. Trykk på lenken nedenfor for å registrere tilbakeleveringen din eller bruk modellskjemaet.
  2. Bruk e-postadressen din som du har bestilt og skriv inn bestillingsnummeret ditt.
  3. Trykk så på den blå knappen ”Finn bestillingen min”.
  4. Fyll ut skjemaet og trykk på ”send”. Du vil motta det så fort som mulig med leveringsinstruksjoner.
  5. Bruk Fatboy-boksen eller en annen boks for å pakke inn produktet på nytt.

Tilbakeleveringsskjema