• Type hier je vraag:

Heeft Fatboy kortingscodes en waar vul ik die in?

Het is mogelijk om een kortingscode van 10% (maximale kortingsbedrag € 150,-) te krijgen als je, je inschrijft voor onze nieuwsbrief. De kortingscode kan maar één keer gebruikt worden en alleen op onze eigen www.fatboy.com

Hier staat waar je de kortingscode kunt invoeren:
- op het rode winkelmandje te klikken, rechtsboven op je scherm.
- klik daarna op "bekijk winkelmandje" en daar staat "heb je een kortingscode?". Klik op de + en voer de code in.

Als je de kortingscode hebt ontvangen nadat je hebt besteld, hopen we dat je begrijpt dat we die korting niet met terugwerkende kracht kunnen toepassen.

Er zijn zoveel leuke Fatboy producten dat je het kunt gebruiken voor een nieuwe bestelling of er iemand anders blij mee kunt maken :-).