• Type hier je vraag:

Ik wil mijn product retourneren

Toch niet tevreden over je gekochte product of is het beschadigd? Dat is erg vervelend en dat gaan we natuurlijk voor je oplossen.

Return form

Via ons retourportaal kun je de retour aanmelden en een UPS retourlabel ontvangen. Je hebt hier alleen je web ordernummer en je mailadres waarmee je de bestelling hebt geplaatst nodig.

1. Kies het land van waar uit je de retour verzend
  2. Retourneren binnen 30 dagen of een retour na 30 dagen maar binnen 2 jaar (binnen EU)
  3. Selecteer het product welke je wil retourneren door de + voor het artikel aan te klikken
  4. Reden van retour en serviceverzoek selecteren.
    Vul eventueel het batchnummer toe of voeg een foto toe.
    Klik op Opslaan
  5. Doe dit voor alle artikelen die je wil retourneren en klik daarna op volgende
  6. Vul eventuele opmerkingen in
  7. Controleer je gegevens en klik op verzoek return

Je retour wordt beoordeeld, dit duurt een minuutje

Retouren buiten 30 dagen maar binnen 2 jaar moeten hierna door ons goedgekeurd worden. Je ontvangt hiervan automatisch bericht.

Na goedkeuring volgen dezelfde stappen als bij een retour binnen 30 dagen.

Retour binnen 30 dagen:

1. Controleer je (retour) adres
  2. Selecteer de pakketgrootte (dit hoeft niet de exacte maat van de doos te zijn maar wat het dichtst in de buurt komt)

Doe dit voor alle artikelen
Door op de + te klikken, kun je nog een doos toevoegen

1. Selecteer je verzendoptie
    Kleine pakketten: afgeven bij een UPS locatie naar keuze
    Bij middelgrote en grote pakketten kun je kiezen tussen afgeven bij een UPS locatie naar keuze of op laten halen door UPS
  2. Klik op Maak Zending
    Selecteer bij ophalen door UPS de gewenste ophaaldatum via de kalender. Je ontvangt van UPS dan een pick up nr (29… nummer)
    Bewaar dit nummer voor eventuele communicatie omtrent de pick-up.

Ondervindt je problemen met het aanmelden van je retour? Stuur ons dan een mail via het contactformulier kies voor Contact en zet het web-ordernummer in de onderwerp-regel. We nemen dan zsm contact met je hierover op.

Al onze beloftes op een rijtje

• Elke reden is bij ons goed genoeg. Ook 'daarom'.
  • 30 dagen bedenktermijn om te retourneren.
  • Kosteloos retourneren binnen de 30 dagen bedenktermijn met het door ons aangeleverde retourlabel. Je vraagt het retourlabel aan via het retourportaal.
  • Wil je je geld terug? We storten dit binnen 5 dagen terug op je rekening nadat het product bij ons retour ontvangen is.
  • Is je product beschadigd geleverd, neem dan contact met ons op, dan gaan we dat voor je oplossen.