Bestilling fra Fatboy.com

Trin 1: Anbring den ønskede vare i indkøbskurven

• Gå til varen, som du gerne vil bestille, og vælg den rigtige farve. Klik på ”Køb nu” nederst på produktet, når du har klikket på dit produkt.
  • Du har nu to valgmuligheder, fortsæt med at handle eller gå til kassen.
  • Når du er færdig med at handle, skal du klikke øverst til højre på indkøbsposen. Her kan du også tjekke indholdet af din indkøbspose og ændre det, hvis du ønsker det.
  • Derefter skal du, hvis du har kontrolleret alt, klikke på den blå knap> færdiggør.

Trin 2: Udfyld dine personlige oplysninger

• For at afslutte din ordre skal du indtaste de ønskede personlige oplysninger, herunder dit navn, din adresse og e-mailadresse.
  • Udfyld din faktureringsadresse.
  • Du kan vælge at indtaste en anden leveringsadresse.
  • Du kan også vælge at få dine varer leveret til et afhentningssted. Du kan hente din pakke fra en Fatboy-forhandler i nærheden af ​​dig.

Trin 3: Betalingsmetode

• Vælg derefter en betalingsmetode. Du kan vælge mellem: iDEAL, kreditkort, PayPal, Klarna (efterbetaling) eller bankoverførsel. Den sidste betalingsmetode er kun mulig ved bestilling af reservedele.

OBS! Fordelen ved at betale med Klarna og forudbetale med kreditkort, iDEAL eller PayPal er, at vi kan levere alle lagervarerne direkte til dig.
Når du vælger bankoverførsel er varerne ikke forbeholdt dig, hvis du bestiller varer. Du vil modtage en e-mail fra serviceafdelingen, der indeholder betalingsinstrukser til, hvordan du overfører beløbet.

Trin 4: Kontrollér og bekræft

• Kontrollér opsummeringen af ​​din ordre. Er alt korrekt? Fortsæt derefter med ordreprocessen. Du kan stadig foretage en justering, hvis du har brug for det.

Trin 5: Betaling

• Hvis din ordre er fuldstændig og korrekt, kan du foretage betalingen.
  • Inden du betaler, indvilliger du i at overholde vores vilkår og betingelser.
  • Klik derefter på den blå knap> betal.
  • Din ordre vil nu blive afgivet, og du vil med garanti foretage ordren. Du indgår aftalen med Fatboy.