Garantierklæring: købt via Fatboy.com

Ved normal brug giver vi 24 måneders garanti på alle vores Fatboy-produkter. Vi udbedrer alle fremstillingsfejl og hjælper dig, hvis du har en berettiget klage over, at dit produkt ikke holder så længe, som du forventer.

Fatboy kan vælge at reparere produktet gratis, sende dig et erstatningsprodukt, forsyne dig med en reservedel eller godtgøre købsprisen.

Med normal brug mener vi:

• Du bruger vores produkter efter hensigten.
  • Efter brug, vil udendørsprodukter altid blive opbevaret indendørs under dårlige vejrforhold.
  • Du er opmærksom på, at vores produkter er følsomme over for vand, sollys, havet og klor.
  • Du vil ikke selv forsøge at reparere beskadigede produkter. Kontakt os eller din Fatboy-forhandler med det samme.
  • Du er opmærksom på, at vores sækkestolsfyld er elastisk og kan krympe over tid med intensiv brug.
  • Du er forsigtig med skarpe genstande såsom negle og sakse.

Selvom dit køb er uden for garantiperioden, eller hvis problemet skyldes din egen brug (f.eks. fugt eller anden skade), bedes du stadig kontakte os. Det kan være muligt at reparere produktet mod et gebyr, eller reservedele kan muligvis være tilgængelige i vores onlinebutik.

I tilfælde af problemer skal du altid kontakte vores kundeserviceafdeling via denne formular. Du bedes også altid medtage dine købsoplysninger. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig!

Hvis du har købt dit Fatboy-produkt hos en forhandler, bedes du kontakte denne Fatboy-forhandler og altid forsyne dem med dit købsbevis. De vil med glæde hjælpe dig.