Vill du returnera eller byta ut din produkt? Eller har du fått en skadad produkt?

Är du inte nöjd med din köpta produkt eller är den skadad? Vi beklagar detta och vi kommer naturligtvis att lösa detta problem.

Här är en lista över våra löften

• Alla anledningar är acceptabla, inklusive ”Jag har ångrat mig”.
  • Du kan returnera din beställning kostnadsfritt vid en beställning på över 50 EUR. Under denna summa är returkostnaden 4,95 EUR.
  • Du har en 14 dagar lång ångerfrist, under vilken du kan returnera din order.
  • Vill du ha en återbetalning? Vi betalar tillbaka hela beloppet till ditt bankkonto inom 14 dagar efter signerat mottagande av produkten.
  • Var din produkt skadad vid ankomst? Vi löser detta åt dig.

Hur du returnerar en produkt

1. Klicka på länken nedan för att registrera din retur eller använd formulärmallen.
  2. Använd din e-postadress som du använde vid beställningen och ange ditt beställningsnummer.
  3. Klicka sedan på den blå knappen ”Hitta min beställning”.
  4. Fyll i formuläret och klicka på ”skicka”. Du kommer, så fort som möjligt, att motta fraktinstruktionerna.
  5. Använd Fatboy-kartongen eller en annan kartong för att packa om produkten.

Returformulär