• Type hier je vraag:

Hoe koppel ik de Fatboy Light Control app met mijn Edison the Grand?

• Download de Fatboy Light Control app op je smartphone of tablet (via de App Store of Google Play). Zorg ervoor dat de bluetooth-stand van je telefoon of tablet aanstaat.
  • Registreer je lamp. Dat doe je zo: druk de zwarte knop in en houd ‘m zo’n zes seconden ingedrukt. Als de lamp begint te knipperen en van kleur verandert, kun je de knop loslaten. Je Edison the Grand verschijnt nu in je device-overzicht. Klik op mceclip1.png om ’m te verbinden.
  • De rode knop wordt groen . Druk links bovenin op het pijltje om terug te gaan naar de homepagina. Daar zie je (bij ’devices‘) dat de lamp is verbonden.
  • Om de lamp te bedienen, druk je op de naam van de lamp.

Geeft de app de melding ‘please register first’? Dan is je Edison the Grand nog niet gekoppeld. Herhaal de stappen hierboven dan nog een keer.

Heb je meerdere Edison-lampen in een ruimte staan? Misschien probeer je de verkeerde lamp te koppelen. De lamp die bovenaan staat, is namelijk niet per se de lamp die het dichtst bij je staat.

Lukt het niet? Hopelijk helpt deze informatie je verder. Als je er niet uitkomt, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.