• Type hier je vraag:

Vertel me alles over de Fatboy Light Control app!

• Hoe dicht moet ik bij de lamp staan om ‘m te bedienen?
    Tussen de dertig en vijftig meter. De exacte afstand hangt af van de telefoon die je gebruikt.

• Kan ik de lamp met meerdere telefoons of tablets bedienen?
    Nee, dat kan maar met één telefoon of tegelijkertijd.

• Hoe koppel ik mijn telefoon of tablet aan de lamp?
    - Edison the Giant: Trek aan het label en hou het ongeveer zes seconden vast.
    - Edison the Grand: Druk op de zwarte knop op het zwarte transformatorkastje
    - Edison the Medium: Drukt op de zwarte knop op de onderkant van de lamp.
    Als de lamp van kleur verandert, kun je ‘m koppelen.

• Mijn lap staat per ongeluk in koppelmodus, hoe krijg ik ‘m daaruit?
    Als je lamp na een halve minuut niet uit die stand schiet, haal de stekker van de lamp dan even uit het stopcontact.

• Hoeveel lampen kan ik koppelen aan de app?
    Zoveel je wil. Je kunt maximaal zes lampen in een groep plaatsen.

• Wat zijn de lichtkleuren?
    Van 2700k warm wit tot 5000k koel wit.
  • Ik kan mijn lamp niet bedienen via de app, de knoppen zijn grijs.
    Dat betekent dat je te ver van de lamp staat. Als je binnen het bereik bent, werkt de app weer.
  • Ik ben weer binnen het bereik van de lamp, maar de app doet het nog steeds niet.
    Misschien is het gebruiksrecht overgesprongen naar de eerstvolgende telefoon die de lamp mag bedienen. Er is altijd één hoofdgebruiker, maar als deze buiten het bereik van de lamp is of bluetooth uitzet, krijgt de volgende gebruiker automatisch het recht om de lamp te bedienen. Als je huisgenoot de verbinding met de lamp verbreekt, kun jij ‘m weer bedienen.