Wat is het verschil tussen de verschillende opladers?

Er bestaan twee verschillende USB opladers voor de oplaadbare lampen van Fatboy: micro-USB en c-type. Hieronder vind je een afbeelding waarin het verschil tussen deze opladers duidelijk zichtbaar is.

Wil je een nieuwe oplader voor jouw Fatboy lampje bestellen? Klik hier om naar onze webshop te gaan.

Heb je een ander type oplader nodig of twijfel je over het juiste type adapter dat je nodig hebt voor jouw lampje? Noteer dan het batch nummer en neem contact op met onze klantenservice