• Type hier je vraag:

Help, mijn Edison the Giant doet het niet!

Hè, wat vervelend. Wil je een paar dingen checken?

• Heb je problemen met de app? Hier helpen we je verder.
  • Check of Edison the Giant stroom heeft door een andere lamp (of je föhn, of staafmixer, of...) aan te sluiten op hetzelfde stopcontact.
  • Check of de lampenkap goed aangesloten is op de stroomkabel. Til daarvoor de kap op en sluit de kabel aan op de kabel die door de poot loopt. Zie hiervoor de afbeelding. Maak de lampenkap niet open!

Is je Edison the Giant aangesloten op een stroomkring met meerdere lampen? Ook dan zet je de lamp met de hand of je app aan.

Is je lamp gevallen? Check of er aan de binnenkant van de lampenkap iets is afgebroken. Maak de lamp niet open, maar schud er voorzichtig mee. Als er iets is afgebroken, hoor je het bewegen. Dit kan niet worden gerepareerd, maar je kunt wel een nieuwe lampenkap bestellen.

Heb je de lamp gekocht via onze webshop? Neem dan contact op met onze klantenservice. Heb je jouw lamp gekocht via een andere winkel of webshop? Neem dan contact op met hun klantenservice. Zij helpen je het beste en snelste verder.