• Type hier je vraag:

Hoe bedien ik mijn Edison the Giant via de app?

• Klik op de naam van de verbonden lamp om naar het bedieningspaneel te gaan. Wil je de naam van de lamp veranderen? Klik op .
  • Met de cirkel bepaal je de kleur, van warm tot koel wit.
  • Met de balk bepaal je de sterkte van het licht.
  • Met zet je de lamp aan of uit.
  • Met  stel je de timerfunctie in. Als je deze hebt ingesteld, klik je op  om de instellingen op te slaan. Met ’delete’ verwijder je de ingestelde timer weer.

Zo bedien je meerdere Edisons tegelijkertijd:

• Als je alle Edisons hebt verbonden met de app, kun je een groep aanmaken en lampen toevoegen. Ga naar ‘groups’ en druk op .
  • Bevestig de naam van je groep en kies ’devices’ om lampen toe te voegen. Druk op  om de groepsinstellingen op te slaan.
  • Ga terug naar de homepagina van je app en kies ‘groups’. Als je op de naam van je groep drukt, kun je alle lampen tegelijkertijd bedienen.

Meer informatie nodig? Bekijk dan deze video!

Lukt het niet? Hopelijk helpt deze informatie je verder. Als je er niet uitkomt, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.