Hoe bestel ik een name tag voor mijn Doggielounge?

Alleen de Doggielounge Stonewashed kan worden gepersonaliseerd met een name tag.

• Ga op onze site naar de pagina van de Doggielounge.
  • Kies de afmeting van de Doggielounge die je wil bestellen.
  • Kies de Doggielounge Stonewashed die je wil bestellen.
  • Kies je favoriete kleur. Selecteer nu niet het product zelf maar druk op de volgende knop:

• De webpagina schuift naar beneden en vraagt of je een Doggielounge wilt toevoegen.
  • Voer de gewenste naam in op de lijn en voeg het item daarna toe aan je winkelwagen.

Helpen bovenstaande instructies niet om het probleem op te lossen? Neem dan contact op met onze klantenservice.