• Type hier je vraag:

Mijn Transloetje werkt niet goed, wat nu?

Hè, dat is vervelend. Wil je de volgende dingen even checken?

• Als je Transloetje voor het eerst gebruikt, moet je ‘m minstens acht uur opladen. Heb je dat gedaan?
  • Check of het rode lampje aan de onderkant knippert als je de lamp oplaadt. Knippert het niet? Probeer dan een andere oplader.
  • Probeer je Transloetje eens op te laden met een andere oplader (C-type 5V 1A). Dit kan bijvoorbeeld de oplader zijn van je iPhone of andere smartphone. Als hij het ook niet doet met een andere oplader, kan het zijn dat de batterij stuk is. Vervang nooit zelf de batterij. En gebruik de oplader niet als de kabel beschadigd is.