• Type hier je vraag:

Hoe vervang ik de LED lamp van de Trans-Parents?

De lamp is vervangbaar met een 4 t/m 8 watt led lamp. Wil je er zeker van zijn dat hij werkt, bestel hem dan hier.

Wanneer je eenmaal de nieuwe LED lamp hebt ontvangen vervang je hem als volgt:

1. Als eerste haal je de stekker uit het stopcontact.
  2. Vervolgens is de kap vrij makkelijk te verwijderen door hem er voorzichtig af te klikken. Dit doe je door met je ene hand de voet van de lamp vast te houden en met je andere hand je wijsvinger op de uitsparing te leggen. Deze uitsparing zit onderop de plaat, waar de kap op rust. Met je vingertop kun je dan eenvoudig de kap eraf klikken (zie de manual van de Trans-Parents en onderstaande video).
  3. Daarna kan het oude lampje worden losgedraaid en vervangen door de nieuwe.