Wat doe ik als de Edison the Grand niet werkt?

Om jouw probleem op te kunnen lossen, willen we je vragen om onderstaande punten te checken:

• Controleer of de Edison the Grand stroom heeft. Controleer dit door bijvoorbeeld een andere lamp aan te sluiten op hetzelfde stopcontact.
  • Controleer of de lamp wel werkt met behulp van de schakelaar op de transformator.
  • Controleer of de afstandsbediening naar behoren werkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij om de batterij te verwisselen.
  • Probeer om je afstandsbediening opnieuw te pairen (koppelen) met de lamp. Klik hier!

Helpen bovenstaande instructies niet om het probleem op te lossen? Lees dan even verder.

• Keer de Edison the Grand om en verwijder de schroeven.
  • Til het innerpart uit de lamp en controleer of de LED-tube nog intact is.

Als er iets is afgebroken kan dit helaas niet worden gerepareerd. Wel is het mogelijk een nieuw inner part te bestellen. Heb je hier interesse in, neem dan even contact op met onze klantenservice.

Valt je Edison the Grand nog binnen de garantie en heb je de Edison the Grand gekocht via de Fatboy webshop, dan helpen we je graag verder via onze klantenservice.

Heb je de Edison the Grand gekocht via een Fatboy dealer, neem dan contact op met deze Fatboy dealer. Zij zijn in dit geval het juiste aanspreekpunt en kunnen je het beste en het snelste verder helpen.