Wat doe ik als de Edison the Medium niet meer werkt?

We vinden het vervelend om te horen dat je Edison the Medium niet meer werkt en je niet meer optimaal kunt genieten van het item. Om jouw probleem te kunnen oplossen, willen we je vragen om onderstaande punten te checken:

• Controleer of de Edison the Medium stroom heeft. Controleer dit door bijvoorbeeld een andere lamp aan te sluiten op hetzelfde stopcontact.
  • Is de lamp aangesloten op een bepaalde groep of tijdschakelaar? Test de lamp dan op een normaal stopcontact.
  • Controleer of de afstandsbediening naar behoren werkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij om de batterij te verwisselen.
  • Doet de lamp het nog niet, controleer of de lamp wel werkt met het zwarte aan/uit knopje onderop de lamp. Werkt de lamp dan wel, is de afstandsbediening defect.
  • Doet de lamp het zowel niet via de afstandsbediening, als via het zwarte aan/uit knopje onderop de lamp, lees dan even verder.

De volgende check kan alleen worden uitgevoerd wanneer je minimaal twee Edison the Medium lampen hebt. Mocht dit niet zo zijn, breng je lamp dan eventueel naar een Fatboy reseller of neem even contact op met onze klantenservice. Test een werkende afstandsbediening van een andere Edison the Medium op jouw lamp. Reageert de lamp niet? Dan is er een probleem met de infrarood ontvangers in jouw Edison the Medium waardoor de lamp niet reageert op het signaal van de afstandsbediening.

Controleer of de LED-lamp nog intact is. Zet de lamp ondersteboven en verwijder de schroefjes aan de onderkant van de lamp. Til het elektrische binnenwerk uit de lampenkap en controleer de LED-lamp op beschadigingen.

Heb je de Edison the Medium gekocht via een Fatboy dealer, neem dan contact op met deze Fatboy dealer. Zij zijn in dit geval het juiste aanspreekpunt en kunnen je het beste en het snelste verder helpen.

Valt je Edison the Medium nog binnen de garantie en heb je de Edison the Medium gekocht via de Fatboy webshop, dan helpen we je graag verder via onze klantenservice.

Mocht je graag een nieuw binnenwerk of afstandsbediening kopen voor je lamp, omdat deze buiten de garantieperiode valt, neem dan contact op via onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.