• Type hier je vraag:

Mijn Edison the Medium doet ‘t niet, wat nu?

Hè, wat vervelend. Wil je een paar dingen checken?

• Heb je problemen met de app? Hier helpen we je verder.
  • Check of Edison the Medium stroom heeft door een andere lamp (of je föhn, of je staafmixer, of...) aan te sluiten op hetzelfde stopcontact.
  • Is je Edison the Medium aangesloten op een bepaalde netwerkgroep of op een tijdschakelaar? Check dan of –ie het doet aan een normaal stopcontact.
  • Check of Edison the Medium het doet als je de zwarte knop onder op de lamp gebruikt.
  • Check ook of de afstandsbediening het doet. Als dat niet het geval is, verwissel de batterij dan even. Werkt hij nog steeds niet? Misschien heb je dan een andere afstandsbediening nodig. Neem contact op met onze  klantenservice om deze te bestellen.

Werkt –ie wel met de zwarte knop, maar niet met een afstandsbediening?

Dan zijn de infraroodontvangers stuk. Heb je de lamp gekocht via onze webshop? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Heb je jouw lamp gekocht via een andere winkel of webshop? Neem dan contact op met hun klantenservice. Zij helpen je het beste en snelste verder.

Werkt de lamp op geen enkele manier meer?

• Check of –ie het wel doet met een andere adapter.
  • Zet de lamp ondersteboven en verwijder de schroefjes aan de onderkant. Til het elektrische binnenwerk uit de lamp en check of de ledlamp beschadigd is. Weet je niet goed waarnaar je moet kijken? Neem dan even contact met ons op.
  • Is er iets afgebroken? Dat kunnen we niet repareren, maar via onze klantenservice kun je wel een nieuw binnendeel bestellen.

Heb je de lamp gekocht via onze webshop? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Heb je het gekocht via een andere winkel of webshop? Neem dan contact op met hun klantenservice. Zij helpen je het beste en snelste verder.