Wat doe ik als de Edison the Medium niet werkt?

Om jouw probleem op te kunnen lossen, willen we je vragen om onderstaande punten te checken:

• Controleer of de lamp stroom heeft. Bijvoorbeeld door een andere lamp aan te sluiten op hetzelfde stopcontact.
  • Is de lamp aangesloten op een bepaalde netwerkgroep of tijdschakelaar? Test de lamp dan op een normaal stopcontact.
  • Controleer of de lamp wel werkt met de zwarte knop onderop de lamp. Werkt de lamp nu wel? Verwissel dan de batterijen van je afstandsbediening.
  • Controleer of de lamp werkt met een andere Fatboy afstandsbediening. (verkrijgbaar in de winkel of via onze klantenservice)

Werkt de lamp wél met de zwarte knop onderop de lamp maar met geen enkele afstandsbediening? Dan zijn de infrarood ontvangers in de lamp defect. Dit kun je helaas niet herstellen. Neem in dit geval contact op met de verkoper of met onze klantenservice.

Werkt de lamp niet met de afstandsbediening maar ook niet met het zwarte aan/uit knopje onderop de lamp, lees dan verder.

• Controleer of de lamp wel werkt met een andere adapter. (verkrijgbaar in de winkel of via onze klantenservice)
  • Zet de lamp ondersteboven en verwijder de schroefjes aan de onderkant van de lamp. Til het elektrische binnenwerk uit de lampenkap en controleer de LED-lamp op beschadigingen. Als er iets is afgebroken kan dit helaas niet worden gerepareerd. Wel is het mogelijk een nieuw inner part te bestellen via onze klantenservice.

Heb je de Edison the Medium gekocht via een Fatboy dealer, neem dan contact op met deze Fatboy dealer. Zij zijn in dit geval het juiste aanspreekpunt en kunnen je het beste en het snelste verder helpen.

Valt je Edison the Medium nog binnen de garantie en heb je de Edison the Medium gekocht via de Fatboy webshop, dan helpen we je graag verder via onze klantenservice.