Wat doe ik als de Edison the Petit niet meer werkt?

Om je probleem op te kunnen lossen, willen we je vragen om onderstaande punten te checken:

• Is de lamp volledig opgeladen (minimaal 8 uur) voor het eerste gebruik?
  • Sluit de oplader aan. Knippert het rode LED-je onderop de lamp? Dan laadt de batterij op. Zo niet, probeer het dan met een andere Fatboy oplader.
  • Knippert het LED-je wel met een andere oplader? Dan hoef je alleen de oude oplader te vervangen. Klik hier om een nieuwe oplader te bestellen.
  • Als het LED-je onderop de lamp niet knippert laadt de batterij niet op. De batterij is mogelijk defect.

Als het rode LED-je knippert maar de lamp gaat niet aan, dan willen we je vragen de lamp te openen.

• Plaats de lamp onder je arm en trek aan de kap van de lamp. De bovenkant van de lamp springt dan open. Klik hier voor de video! Laat de voet van de lamp (elektra) gesloten!
  • Controleer of de schakelaar is verplaatst of gebroken.
  • Als de schakelaar niet meer goed zit, kun je hem op de juiste plek terug klikken. Als er binnenin iets is afgebroken kun je dit helaas niet repareren.

Helpen bovenstaande instructies niet om het probleem op te lossen? Lees dan even verder.

Heb je de Edison the Petit gekocht via een Fatboy dealer, neem dan contact op met deze Fatboy dealer. Zij zijn in dit geval het juiste aanspreekpunt en kunnen je het beste en het snelste verder helpen.

Valt je Edison the Petit nog binnen de garantie en heb je de Edison the Petit gekocht via de Fatboy webshop, dan helpen we je graag verder via onze klantenservice.