Mijn Lamzac loopt leeg. Wat kan ik hieraan doen?

Instructies voor de Lamzac 2.0, L (Deluxe) en XXXL.

• Klik hier om te zien hoe je de Lamzac op de juiste manier vult.
  • Voordat je de Lamzac sluit, zorg er dan voor dat de Lamzac voldoende gevuld is. Als de Lamzac onvoldoende gevuld is, kan de Lamzac snel leeglopen!
  • Rol de bovenkant minimaal 4 keer op zodat er geen lucht kan ontsnappen.
  • De Lamzac is misschien niet correct gesloten. Hieronder vind je twee afbeeldingen van een gesloten Lamzac waarvan er 1 correct is. Bij het niet correct sluiten van de Lamzac verliest de Lamzac lucht.

Loopt jouw Lamzac leeg maar kun je het lek niet vinden? Sprenkel wat water met milde zeep over de naden van de gevulde Lamzac. Druk op de Lamzac en kijk of je luchtbelletjes kunt ontdekken. Het is belangrijk dat je hiervan een foto of video maakt.

Is er een zichtbare schade aan de Lamzac? Maak hiervan een duidelijke foto.

Is jouw Lamzac defect en heb je de Lamzac gekocht via een Fatboy dealer, neem dan contact op met deze Fatboy dealer. Zij helpen je graag verder.

Valt jouw defecte Lamzac nog binnen de garantie en heb je de Lamzac gekocht via de Fatboy webshop, dan helpen we je graag verder via onze klantenservice