De afstandsbediening van de Rockcoco werkt niet, wat te doen?

We vinden het vervelend om te horen dat jouw afstandsbediening van de Rockcoco niet werkt en je niet meer optimaal kunt genieten van het item. Om jouw probleem te kunnen oplossen, willen we je vragen om onderstaande punten te checken:

• Controleer of de Rockcoco stroom heeft.
  • Controleer of de afstandsbediening naar behoren werkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij om eerst de batterij van de afstandsbediening te verwisselen (CR2032).

Rockcoco 10.0
Indien de lamp nieuw is, is het noodzakelijk dat de remote ge-paired wordt met de transformator van de lamp zelf. Klik hier voor de handleiding hoe de Rockcoco 10.0 te pairen.

Rockcoco 12.0
Om de afstandsbediening van de Rockcoco te pairen, volg de onderstaande stappen:

• Zorg ervoor dat de lamp niet is uitgeschakeld van de stroomtoevoer.
  • Druk op de "+" knop van de afstandsbediening.
  • Terwijl u de knop "+" ingedrukt houdt, schakelt u de stroom weer aan.
  • Houd de "+" toets van de afstandsbediening gedurende 10 seconden ingedrukt.
  • De lamp springt als het goed is vanzelf aan.

Heeft de bovenstaande instructie niet geholpen? Dan kijken we graag met je verder.

Valt je Rockcoco nog binnen de garantie, en heb je de Rockcoco gekocht via de Fatboy webshop, dan helpen we je graag verder via onze klantenservice.

Heb je de Rockcoco gekocht via een Fatboy dealer, neem dan contact op met deze Fatboy dealer. Zij zullen je graag verder helpen.