Bestellen bij fatboy.com

Stap 1: Plaats het gewenste artikel in de winkelmand

• Ga naar het artikel dat je wilt bestellen en kies de juiste kleur. Klik rechtsonder op de rode button > In Winkelmandje;
  • Je kunt nu kiezen om verder te gaan met bestellen. Links onderin vind je een knop “Continue Shopping”;
  • Wanneer je klaar bent met shoppen klik je rechts boven op het winkelkarretje, waarna je klikt op > verder naar bestellen.

Stap 2: Persoonlijke gegevens opgeven

• Om je bestelling te kunnen verwerken, vragen wij je enkele persoonlijke gegevens in te vullen;
  • Je vult je factuuradres in;
  • Je vult je leveradres in. Je kan hier ook kiezen om het pakket bij een Fatboy Dealer bij je in de buurt op te halen.

Stap 3: Betaalwijze

Vervolgens kies je een betaalwijze. Je kunt hier kiezen uit: iDEAL, Credit Card, Paypal, Afterpay (achteraf betalen) of bankoverschrijving.

Let op! Het voordeel van betalen met Afterpay en vooraf betalen met Credit Card, iDEAL of Paypal is, dat we alle voorradige artikelen direct aan je kunnen leveren.

Kies je voor bankoverschrijving, dan zijn de artikelen niet voor je gereserveerd.

Stap 4: Controle en bevestiging

Controleer het overzicht van je bestelling. Is alles correct? Ga dan door met het bestelproces. Wil je een aanpassing maken? Dat kan. Pas het onderdeel aan en ga weer verder met het bestelproces.

Stap 5: Betaling uitvoeren

Is je bestelling zo compleet en correct, kan je de betaling uit gaan voeren.