Ønsker du at returnere eller bytte dit produkt? Eller har du modtaget et beskadiget produkt?

Er du alligevel ikke tilfreds med dit købte produkt, eller er det beskadiget? Det er vi kede af at høre, men vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig med at finde en løsning.

Her er en liste over vores løfter

• Alle årsager godtages, inklusive ”Jeg har skiftet mening”.
  • Du kan returnere din ordre gratis med en ordre på over €50. Under dette beløb er prisen €4,95.
  • Vi giver dig en fortrydelsesperiode på 14 dage, hvor du kan returnere din ordre.
  • Byt til et andet produkt indenfor 14 dage.
  • I tilfælde af en ændring, kan du angive dette direkte på returformularen.
  • Ønsker du at få udbetalt godtgørelse? Vi refunderer det fulde beløb til din bankkonto indenfor 14 dage efter, at du har registreret produktet.
  • Var dit produkt beskadiget ved modtagelsen? Vi løser problemet for dig.

Returnering af et produkt

1. Klik på linket herunder for at registrere din returnering eller bruge skabelonformularen.
  2. Brug din e-mailadresse, som du har bestilt under, og indtast dit ordrenummer.
  3. Klik derefter på den blå knap ”Find min ordre”.
  4. Udfyld formularen, og klik på ”send”. Du modtager forsendelsesinstruktionerne så hurtigt som muligt.
  5. Brug Fatboy-kassen eller en anden kasse til at pakke produktet.

Returneringsformular