Ønsker du at returnere eller bytte dit produkt? Eller har du modtaget et beskadiget produkt?

Er du alligevel ikke tilfreds med dit købte produkt, eller er det beskadiget? Det er vi kede af at høre, men vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig med at finde en løsning.

Her er en liste over vores løfter

• Alle årsager godtages, inklusive ’Jeg har skiftet mening’.
  • Du kan returnere din bestilling gratis.
  • Vi giver dig en fortrydelsesperiode på 14 dage, hvor du kan returnere din bestilling.
  • Byt til et andet produkt indenfor 14 dage.
  • Ønsker du at få udbetalt godtgørelse? Vi refunderer det fulde beløb til din konto indenfor 7 arbejdsdage efter, at vi har modtaget produktet.
  • Var dit produkt beskadiget ved modtagelsen? Vi løser problemet for dig.

Returnering af et produkt

1. Klik på den blå knap for at registrere din returnering.
  2. Udfyld skemaet, og klik på ‘send’. Du vil modtage forsendelsesanvisninger indenfor for 24 timer.
  3. Brug Fatboy-kassen eller en anden kasse til at ompakke produktet.

Returneringsskema

Besvarer dette ikke dit spørgsmål? Vi er glade for at kunne hjælpe dig!